Bitcoin, FED ve Kazakistan'a Kilitlendi...

Bitcoin, FED ve Kazakistan'a Kilitlendi...

Dünyanın 2.büyük bitcoin madenciliğin bulunduğu Kazakistan'daki olaylar, Bitcoin'deki son yükselişin önemli sebeplerinden biri olmuştu. 40,500'ü test eden bitcoin küçük tepkilerle yükselse de hala 42,500 direncini kırmış değil.

Yatırımcılar aynı sorunun Çin'de de yaşandığını ve madenciliğin Çin'de yasaklanmasından sonra Bitcoin'in kısa düşüşün ardından tekrar yükselişine devam ettiğini belirtiyor.

FED'in Mart ayında faiz arttırsa bile %0,25 aralığındaki faiz oranlarının düşüklüğü ve gerçekte halen negatif reel faizde kalması sebebiyle Kripto yatırımcıları bunu çok tehdit görmüyor.

Crypto ürünleri, altın ve diğer emtia ürünler ile benzerlik gösterdiği de dikkate alınmalıdır. FED gibi büyük merkez bankaların politika kararları çoğu zaman fiyatlamalarda etkili olabilir.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç