pariteicons_f11.png

Altın Hem Risk Hem Düşen Dolarla Kabuğunu Kırdı…

Altın Hem Risk Hem Düşen Dolarla Kabuğunu Kırdı…

Bugün ABD tarafında nispeten sakin bir veri akışı olsa da Bölgesel FED Başkanlarının açıklamaları takip edildi. NY İmalat Endeksi beklentilerin altında kaldı. NY FED Başkanı Dudley, enflasyonist risklerin açığa çıkmaması halinde genişleyici politikadan vazgeçilmeyeceğini belirtti. İlerleyen saatlerde konuşan FED governörü Brainard ise beklenenden daha hızlı parasal politika hamlelerinin gelebileceğine vurgu yaptı. Bugün İngiltere Başbakanı Theresa May’in Brexit hakkındaki söylemlerinin oluşturduğu risk fiyatlaması da Altın’a alım getirdi.

Teknik açıdan bakıldığında geçtiğimiz günlerde 50 günlük ortalamanın üzerine tırmanan Altın, dün de hem 23.6 fibonacci seviyesi, hem de düşen kanalın üst bandından aldığı destekle yükselişini bugüne de taşıdı. Bu yükselişin korunması durumunda ilk aşamada 1220, devamında 1230 dirençleri ön plana çıkıyor. Aksi durumda 1208 ve 1200 destekleri takip edilebilir.

Destekler: 1208 – 1200 – 1190

Dirençler: 1220 – 1230 - 1242

 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç