pariteicons_f11.png

Altın’da Sınırlı Kar Satışı Görülüyor…

Altın’da Sınırlı Kar Satışı Görülüyor…

Bugün dolar endeksinde Çekirdek TÜFE ve Yellen konuşması fiyatlamasıyla yükseliş görüldü. Bu durum da Altın fiyatlarında bir baskılanma oluşmasına yol açtı. Bunun yanında Yellen konuşması öncesi risk algısının devam ediyor oluşu Altın’da yükselişi sınırlıyor. Bugün konuşan Bölgesel FED yetkililerinden Dallas FED Başkanı Kaplan, vergi reformlarının ekonomik verimliliği artıracağını ve enflasyon konusunda, TSİ 23:00’da FED Başkanı Yellen’ın konuşması takip edilecek. Yarın ABD tarafında İnşaat ve Konut verileri dahil yoğun bir gündem bizi bekliyor.

Teknik açıdan bakıldığında 23.6 fibonacci seviyesine denk gelen 1198 seviyesinden alınan destekle Altın’ın 1218 seviyesini test ettiğini gördük. Bu tepki hareketinden sonra Altın’da sınırlı bir geri çekilme görülüyor. 50 günlük ortalamanın ve 23.6 fibonacci seviyesini üzerinde tutunması düşüşleri sınırlayabilir. Aksi durumda ise ilk önemli direnç 1218 seviyesinde bulunuyor.

Destekler: 1208 – 1198 – 1190

Dirençler: 1218 – 1230 - 1242


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç