16:30'da ABD Tarım Dışı İstihdam Verisini Takip Edeceğiz...

16:30'da ABD Tarım Dışı İstihdam Verisini Takip Edeceğiz...

*Almanya tüketici enflasyonu Kasım ayında beklentileri karşıladı. Aylık bazlı enflasyonda -%0.4 gerileme yaşanırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %3.2 artış kaydedildi. En son verilerde aylık bazda %0 ile değişiklik yaşanmazken yıllık bazda %3.8 artış gerçekleşmişti.

*İngiltere Merkez Bankası anketine göre önümüzdeki yıl İngiltere enflasyonu %3.3 olarak ön görülüyor.

*Piyasanın merakla beklediği ABD tarım dışı istihdam verisi Türkiye saati ile 16:30’da açıklanacak. Bir önceki veride 150.000 olarak açıklanan göstergenin Kasım ayı için 180.000 olarak açıklanması bekleniyor. Veri aynı zamanda önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek FED faiz kararı için de önemli bir gösterge niteliği taşıyor.

*ABD’de Türkiye saati ile 16:30’da açıklanacak tarım dışı istihdam verisinin yanı sıra yine aynı saatte işsizlik oranı ve ortalama saatlik kazançlar da açıklanacak. İşsizlik oranının %3.9 ile sabit kalması beklenirken, ortalama saatlik kazançların %0.3 artış göstermesi bekleniyor.

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

IKON News' e Üye Ol!

+90

SMS & E-POSTA DOĞRULAMA

Lütfen cep telefonunuza ve e-posta adresinize gönderdiğimiz doğrulama kodlarını uygun alanlara giriniz.

0
Online hesap aç