pariteicons_f66.png

Kakao – 46 Yılın Zirvesine Kısa Süre Sonra Tekrar Yaklaşıyor…

Üretici ülkelerin arz sorunlarının beklentilerden daha büyük olmasının yanında, bu sorunların gelecek yıllara da yansıyacağı beklentilerinin oluşması Kakao tarafında çok güçlü yükselişleri beraberinde getirmişti.

Teknik olarak baktığımızda, bu kadar güçlü bir trend için hareketli ortalamaları kullanmakta fayda var. Haftalık grafik tarafında RSI’da belirgin bir negatif uyumsuzluğa rastlamıyoruz. Son yükseliş var olan negatif uyumsuzluğu bozdu. Genel olarak hafta içindeki hareketlerde en azından 4143 desteği aşağı yönde kırılmadığı sürece mevcut trendin bozulmasını beklemek teknik olarak erken olacaktır. Hali hazırda trend güçlü.

4143 desteği kırılırsa da, genel trendin bozulmasını beklemektense bunu kar satışları olarak yorumlamak doğru olacaktır. Trendi yakından takip eden ve şuan 3740 desteğine denk gelen 21 haftalık ortalama kırılmadığı sürece mevcut ana trend bozulmayabilir.

Ancak fiyat marjı çok geniş olduğu için hafta içindeki hareketlerde 4143 desteğini önemsiyoruz.

Destekler: 4143 – 3740 – 3581

Dirençler: 4285 – 4500 – 4660

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç