Booking Holdings'in Bilançosu Öncesi Genel Görünüm...

Booking Holdings'in Bilançosu Öncesi Genel Görünüm...

Dünyanın önde gelen çevrimiçi seyahat rezervasyon şirketi Booking Holdings'in bilanço sonuçları 2 Mayıs gecesi ABD piyasaları kapandıktan sonra açıklanacak.
Booking'in bilançosuna göre bu çeykre hisse başı kazanç 13.98 $ olarak bekleniyor. Bir önceki çeyrekte 32 $ olarak açıklanmıştı. Ancak 2024'ün diğer iki çeyreğine göre hisse başı kazancın sırasıyla 40.77 $ ve 82.53 $ olarak açıklanması öngörülüyor.

Bilanço öncesi genel görünüme bakacak olursak;

*Şirket, küresel çapta artan eğlence seyahati talebinden faydalanarak rezervasyon trendlerinde önemli iyileşmeler sağladı. Brüt rezervasyonlardaki güçlü ivmenin, raporlanacak çeyrekte gelirlerdeki büyümeyi desteklemeye devam etmesi bekleniyor.

*Alternatif konaklama ve mobil uygulama gecelik oda rezervasyonundaki güçlülüğün, raporlanacak çeyrekte otel odası gece satışlarında artışa neden olması bekleniyor. Satılan otel odası geceliklerine ilişkin konsensüs işareti, yıllık %5,7 artışla 289,52 milyon adede ulaşıldığı anlamına geliyor.

*Booking.com'un uçak yolculuğu alternatiflerindeki sürekli büyümenin etkisiyle satılan uçak bileti adetlerindeki güçlü ivmenin, incelenen çeyrekte şirkete büyük olasılıkla faydası olmuş olabilir. Satılan uçak biletlerine ilişkin genel beklenti 9,88 milyon adede sabitlendi ve bu da yıllık bazda %23,5'lik bir büyümeyi işaret ediyor.

Booking Holdings'in 02.05.2024 güncel teknik analizi için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç