May, Brexiti Yeniden Oylamaya Sunmak İstiyor...

May, Brexiti Yeniden Oylamaya Sunmak İstiyor...

May, Brexit’i Yeniden Oylamaya Sunmak İstiyor…
İngiltere Başbakanı Theresa May geçtiğimiz hafta İngiltere Parlamentosu tarafından reddedilen Brexit anlaşmasını, AB liderleri ile Perşembe günü yapacağı görüşme öncesinde tekrardan Parlamentonun onayına sunmak istiyor.  Geçtiğimiz hafta yapılan oylamada kabul edilen Brexit ertelenmesine yönelik önergeye göre parlamento 20 Mart tarihine kadar Brexit anlaşmasını kabul etmesi halinde İngiltere Avrupa Birliğinden çıkış tarihini 30 Hazirana ertelenmesi talebinde bulunacak. Diğer yandan 20 Marta kadar anlaşma kabul edilmez ise daha uzun vadeli bir ertelenme arayışı gündeme gelecek. Ancak her iki durumda da ertelenme taleplerinin AB tarafından kabul edilmesi gerekiyor.

Avustralya Merkez Bankası Toplantı Tutanakları...
Avustralya Rezerv Bankası'nın (RBA) Mart ayı politika toplantısı tutanaklarını açıklandı. Buna göre, üyelerin konut kredisi arz ve talebindeki düşüşü ve konut fiyatlarının soğutulmasının ülke ekonomisi üzerindeki etkilerini tartışmak için oldukça zaman harcadıklarını gösterdi. Üyeler, özellikle emlak yatırımcıları olmak üzere kredi talebinin azalmasının, kredi yavaşlamasını büyük ölçüde açıkladığını vurguladı. Üyeler ayrıca, hane halkı tüketiminde son zamanlarda görülen zayıflığa dikkat çekti.

Günün Ajandası                                       
12:30  GBP  Ortalama Gelir Endeksi + İkramiye (Oca) ? Beklenti: 3,2% Önceki: 3,4%     
12:30  GBP  İşsizlik Hak Başvurusu Sayısındaki Değişim (Şub ) ? Beklenti: 13,1K Önceki: 14,2K
12:30  GBP  İşsizlik Oranı (Oca) ? Beklenti: 4,0%  Önceki:4,0%
13:00  EUR  Almanya ZEW Ekonomik Hissiyatı (Mar) ? Beklenti: -11,0 Önceki: -13,4
13:00  EUR  ZEW Ekonomik Hissiyat ? Beklenti: -15,1 Önceki: -16,6 
17:00  USD  Fabrika Siparişleri (Aylık) (Oca) ? Beklenti: 0,3%  Önceki: 0,1%
Belirsiz GBPBrexit anlaşması için İngiltere Parlamento oylaması
23:30  USD  Amerikan Petrol Enstitüsü Haftalık Ham Petrol Stoklarıc? Önceki: -2,580M 

        

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç