pariteicons_f41.png

Ham Petrol Açıklamalar İle Toparlandı…

Ham Petrol Açıklamalar İle Toparlandı…

Bugün açıklama yapan OPEC Genel Sekreteri Barkindo, Petrol piyasasında güvenin geri döndüğünü belirtti. Rusya'nın arzı düşürme anlaşmasına taahhüt seviyesinin oldukça yüksek olduğu vurgulanırken, Rusya'ya arz azaltmadaki payını tam olarak yerine getirmesi çağrısında bulunuldu. Dolardaki güçlü yükselişe rağmen Ham Petrol ivmesini kaybetmiyor.

Teknik açıdan bakıldığında içerisinde olduğu alçalan üçgeni dün yukarı yönlü kırmayı başaran Ham Petrol’de bugün güçlü yükseliş görüldü. Bu yükselişle aynı zamanda 76.4 fibonacci seviyesinin de aşılmış olması Ham Petrol’ü destekledi. Yükselişin korunması durumunda ilk aşamada 54.70 direnci takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise 53.50 ve 52.70 destekleri aşamalı olarak takip edilebilir. MACD göstergesinde sınırlı toparlanma görülüyor.

Destekler: 53.50 – 52.70 – 52.30

Dirençler: 54.70 – 55.25 – 56.20





ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç