images/pariteler/pariteicon_2.svg

EURUSD – Almanya Etkisi Güçlü Şekilde Fiyatlanıyor…

EURUSD – Almanya Etkisi Güçlü Şekilde Fiyatlanıyor…

Almanya’da koalisyon oluşmasında partilerin bir sonraki aşamaya geçtiği haberi pariteyi yükselişe geçirdi. Uzun süredir devam eden koalisyon görüşmelerinden böyle bir olumlu haberin gelmesi, paritede dün ECB tutanaklarıyla başlayan yükselişin devam etmesine zemin hazırladı. Akşam saatlerinde açıklanan ABD çekirdek enflasyonunun beklentilerin üzerinde gelmesi sonrası baskılanma derinleşti. Bunun yanında akşam saatlerinde gelen Hollanda ve İspanya’nın da soft Brexit arayışında oldukları haberi de takip edildi.

Teknik açıdan bakıldığında ani yükselişin ardından yükselen kanal üst bandından görülen tepki satışının derinleşebilmesi durumunda ilk aşamada 1.2080 desteği takip edilebilir. Yükselişlerde kanal üst bandı önem arz ediyor. Paritenin 100 birimlik ortalamanın üzerinde seyri orta vadede destek unsuru olarak takip edilebilir. Macd göstergesi yükselişini sürdürüyor.

Destekler: 1.2080 – 1.2025 – 1.2000

Dirençler: 1.2125 – 1.2150 – 1.2200

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç