images/pariteler/pariteicon_2.svg

EURUSD Paritesinde Volatil Seyir…

EURUSD Paritesinde Volatil Seyir…

Bugün EURUSD paritesinde yeniden Brexit çözümsüzlüğünün fiyatlaması etkili oluyor. İki taraftan gelen karmaşık ifadeler paritede volatil bir fiyatlamanın görülmesine yol açıyor. Paritede Euro tarafında bugün açıklanan ZEW Almanya ve Euro Bölgesi ekonomik hissiyatı verileri beklentileri karşılayamazken, değerlendirmelerde ABD-Çin ticaret savaşının Avrupa üzerindeki riskine vurgu yapıldı. ABD’de açıklanan Jolts iş imkanları ve Sanayi üretimi verileri beklentileri aşarken, imalat üretimi verisi beklentilere paralel geldi. Yarın açıklanacak Euro Bölgesi TÜFE verisi ve FOMC tutanakları önem arz ediyor.

Teknik açıdan bakıldığında paritenin 100 birimlik ortalamayı test ettiği görülüyor. Bunun yanında bir süredir üzerinde tutunduğu trend çizgisi de test ediliyor. Paritenin bu seviyelerin altında tutunması durumunda ilk aşamada 1.1535 desteği takip edilebilir. Olası tepki alımlarında ise 1.1605 direnci ön plana çıkıyor.

Destekler: 1.1540 – 1.1500 – 1.1430

Dirençler: 1.1620 – 1.1700 – 1.1735


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç