images/pariteler/pariteicon_2.svg

EURUSD - Yükselen Trend Kanalı İçinde Hareketlerine Devam Ediyor...

EURUSD - Yükselen Trend Kanalı İçinde Hareketlerine Devam Ediyor...

Euro Bölgesi’nde açıklanan kritik bir veri bulunmazken Almanya TÜFE verileri takip edildi. Almanya tüfe verileri beklentilere paralel olarak gerçekleşirken  aylık bazda yüzde 0,4 ile artış kaydederken yıllık bazda beklentiye paralel gerçekleşti. Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu üyesi François Villeroy de Galhau,Avrupa'da seçimsel döngünün iyileşen ekonomi görünümü üzerine baskı yapmasını beklemediklerini Londra dışına taşınmayı değerlendiren finansal şirketlerde çok ciddi temasları olduğunu belirtti. Almanya'nın enflasyonunun geçici bir zirve yapabileceğini ancak büyük olasılıkla bastırılacağını ifade etti. ABD’de açıklanan önemli bir veri bulunmazken ABD’de görevi devralacak olan Trump’ın TSİ 20:00’da gerçekleşecek konuşması paritede volatilitenin yaşanmasına neden olabilir.

Teknik olarak günlük grafiği incelediğimizde; Aralık sonunda başlayan yükselen trend kanalı içinde hareketlerine devam eden paritede alt bandın test edildiği gözleniyor. 50 birimlik ortalama üzerinde fiyatlanan EURUSD’de yükselişlerin gerçekleşmesinde fibonacci  61.8 düzeltme seviyesine denk gelen 1.0713 1.0824 seviyeleri direnç olan takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise 50 birimlik ortalamanın önemini koruyor, kırılması ve altında kapanışların gelmesi halinde düşüşler devam edebilir.  Aşağı yönlü hareketlerde 1.0570 ve 1.0480 seviyeleri destek olarak takip edilebilir.

Destekler: 1.0570 – 1.0520 – 1.0480

Dirençler:1.0713 – 1.0770 – 1.0824



ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç