images/pariteler/pariteicon_28.svg

AUDUSD - Ilımlı RBA Tutanakları AUD'u Etkilemedi...

Avustralya tarafında bu sabaha karşı Avustralya Merkez Bankası'nın(RBA) şubat ayı toplantı tutanakları yayınlandı. Tutanaklar, toplantı metnine göre daha ılımlı, daha pozitif görünüyor. Merkez Bankası üyeleri, Avustralya ekonomik göstergelerindeki hedeflerin beklenti düzeyinde ilerlediğini ve faiz oranlarının da göstergelerdeki iyimserliğe eşlik etmeye devam edeceğini düşünüyor. Tutanakların detayına http://ikon.news/haber/detay/874614 linkinden ulaşabilirsiniz.

Teknik olarak baktığımızda, 2 Ocak 2017 tarihinden bu yana yükselen trend içerisinde olan AUDUSD, bu sert trendini yataylaştırmaya başlamıştı. Grafikte görülen yukarı yönlü kanal çizgisinin bugün itibariyle alt bandı kırılmaya çalışıyor. Burada kısa vadede ilk önemli desteğin, dört saatlik grafikteki 50 birimlik üssel ortalama olduğunu görüyoruz. Bu ortalama altında oluşabilecek sert dört saatlik kapanışlar, dolar lehine hareketi daha da hızlandırabilir. Olası tepkilerde ise 0.7690 direnç olarak kritik öne sahip olabilir.

Destekler: 0.7665 - 0.7640 - 0.7610

Dirençler: 0.7690 - 0.7730 - 0.7780

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç