pariteicons_f16.png

SP500 - Yeni Zirveler Geliyor Ama Trend Güven Vermiyor...

Dün ABD'de piyasalar kapalıydı. Bu sebeple işlem hacmi oldukça düşük kaldı ve vadeli borsalar da erken kapanış gerçekleştirdi. SP500 vadeli endeksi ise bu hacimsizliği de arkasına alarak sabah saatlerinde anlık agresif yükseliş ile yeni rekor tazeledi. Sınırlı ancak rekor tazeleten yükselişlere telekominikasyon şirketleri öncülük ederken, bugün ABD imalat PMI endeksi ve akşam saatlerinde FOMC üyelerinin konuşmaları piyasaları bir miktar daha  hareketlendirebilir.

Teknik olarak baktığımızda; dört saatlik grafikte görüleceği üzere 8 Şubat tarihli ve dik açılı yükselen trendin içine, zirve tazelemeye devam edilmesine rağmen girilemedi. Bu sebeple alıcıların gücünde yavaş yavaş güç kaybı oluşması beklenebilir. Gün içinde 2350 seviyesini destek olarak takip edeceğiz. Bu bölge aşağı yönlü kırılırsa, pozitif ivmenin daha da zayıflamasını bekleyebiliriz. Özellikle dört saatlik grafikteki 21 birimlik üssel hareketli ortalama, ana destek bölgesi olarak izlenebilir. 2350 desteği üzerinde tutunma devam ederse de, ilk olarak dünün en yükseği olarak 2356 seviyesi üzerinde tutunma olasılığını takip edebiliriz.

Destekler: 2350 - 2338 - 2327

Dirençler: 2356 - 2380 - 2413

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç