pariteicons_f11.png

Altın - "Tombul Parmak" Satışı Telafi Ediliyor...

Altın fiyatları dün yaşanan "tombul parmak" vakasını bugün telafi etmeye başladı. Bu düşüşün %61.8'inden fazlası düzeltildi ve son 8 saattir alımlar 1250 $ seviyesinde duraksadı.  Tepkinin devam etmesi durumunda, dört saatlik grafikteki 244 birimlik üssel hareketli ortalama ana direnç bölgesi olarak alınabilir. Dört saatlik grafikte ortalamanın hangi bölgede destek ve direnç olarak çalıştığına aşağıdaki grafikten bakabilirsiniz.



Günlük grafik ile incelediğimizde ise 1296 seviyesinden gelen aşağı yönlü fiyat kanalının varlığını koruduğu görülüyor. Kanalın üst bandı kırılırsa alım iştahı artabilir. Ancak kanal içerisinde kaldıkça her yükseliş satış fırsatı olarak algılanabilir. Olası negatif yönlü hareketlerde 244 günlük üssel ortalama ya da hemen altta kalan uptrend çizgisi ana destek bölgesi olarak izlenebilir.



Destekler: 1241 - 1235 - 1227

Dirençler: 1249 - 1254 - 1262

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç