images/pariteler/pariteicon_13.svg

GBPUSD – Paritede May Hareketliliği…

GBPUSD – Paritede May Hareketliliği…

Bugün İngiltere’de açıklanan önemli bir veri akışı yoktu. Fakat May’in konuşması kritik bir öneme sahipti. Brexit’in önemine değinen May, AB içinde kalmaktansa AB ile iyi ilişkiler kurmak istediklerini dile getirdi. May daha önceki açıklamalarına benzer ifadeler kullanırken, paritede baskılanma görüldü. Bugün konuşan FED üyelerinden Williams, kademeli faiz artışının sürmesi gerektiğini ve varlık alımının azaltılmasını %100 destelediğini belirtti. Dolar endeksindeki gerilemeye rağmen GBPUSD paritesinde baskılanma güçlü görünüyor.

Teknik açıdan bakıldığında daha önce içerisinde olduğu yükselen kanalın üst bandına yakın seyreden GBPUSD paritesi, aynı zamanda 50 birimlik ortalamanın üzerinde tutunuyor. Macd göstergesi pozitif bölgede tutunmaya devam ediyor. Kanal üst bandına denk gelen 1.3425 seviyesi baskılanma durumunda, 1.3600 direnci ise yükselişlerde takip edilebilir.

Destekler: 1.3470 – 1.3425 – 1.3400

Dirençler: 1.3580 – 1.3600 – 1.3650





ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç