images/pariteler/pariteicon_2.svg

EURUSD – Parite Yükselen Kanalın Altında…

EURUSD – Parite Yükselen Kanalın Altında…

Bugün Euro Bölgesi’nde açıklanan Fransa TÜFE’si beklentilerin altında geldi. Bunun yanında Euro Bölgesi Sanayi Üretimi beklentilerin üzerinde geldi. Akşam saatlerinde konuşan ECB Yönetim Kurulu üyesi Praet, yatırım görünümün pozitif olduğunu, enflasyon senaryosunun gevşek para politikasına bağlı olduğunu vurguladı. Abd ÜFE verisinin de beklentilerin üzerinde gelmesi paritedeki baskılanmayı artırdı.

Teknik açıdan bakıldığında EURUSD paritesindeki baskılanmanın sürdüğü görülüyor. İçerisinde olduğu yükselen kanalın alt bandını kıran parite, 50 birimlik ortalamadan toparlandı. Macd göstergesinde de baskılanma görülüyor. Bu düşüşün devam etmesi durumunda 50 birimlik ortalamaya denk gelen 1.1830, yükselişlerde ise kanal alt bandına denk gelen 1.1850 seviyesi takip edilebilir.

Destekler: 1.1830 – 1.1800 – 1.1775

Dirençler: 1.1850 – 1.1870 – 1.1880


ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç