images/pariteler/pariteicon_13.svg

GBPUSD Paritesi Asya Seansı Alımlarıyla Güçlü Seyirde…

GBPUSD Paritesi Asya Seansı Alımlarıyla Güçlü Seyirde…

Bugün Asya seansında GBPUSD paritesinde güçlü alım gelmesi paritede yükselişi tetiklemişti. İngiltere’de bugün açıklanan İngiliz Sanayi Birliği Dağıtım İşi Anketi beklentilerin üzerinde geldi. ABD’de açıklanan Dayanıklı Mal Siparişleri ve işsizlik hakları başvuruları beklentileri karşılayamazken, Askıdaki Konut satışları ve Mal ticaret dengesi beklentilerin üzerinde geldi. Bugün konuşan AMB Başkanı Draghi’nin ve Merkel’in Brexit’e yönelik söylemleri paritede volatilitenin korunmasına zemin hazırladı.

Teknik açıdan bakıldığında 61.8 fibonacci seviyesine denk gelen 1.2870 seviyesinin üzerine tırmanan GBPUSD paritesi, buradan destek almaya yöneliyor. Bu seviye üzerinde tutunması durumunda paritede ilk aşamada 1.2970 direnci takip edilebilir. 20 günlük ortalamanın üzerinde seyir pariteyi destekleyen diğer bir etmen olarak bulunuyor.

Destekler: 1.28770 – 1.2840 – 1.2770

Dirençler: 1.2970 – 1.3000 – 1.3050


 

ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç