images/pariteler/pariteicon_13.svg

GBPUSD – Paritede Tekrar Brexit Endişeleri Fiyatlanıyor…

GBPUSD – Paritede Tekrar Brexit Endişeleri Fiyatlanıyor…

Bugün İngiltere’de veri akışı açısından gündem sakindi. RICS Konut Fiyatı Dengesi beklentilerin üzerinde geldi. İngiltere Brexit Bakanı Davis, hükümetin her türlü senaryoya hazırlıklı olması gerektiğini ve iyi bir anlaşma olmaması durumunda anlaşmasızlık ihtimalinin de olduğunu belirtti. Bunun yanında AB baş müzakerecisi Barnier, müzakerelerin fazla ilerlemediğini, görüşmelerin bir çıkmaza girdiğini vurguladı. Açıklamaların ardından GBPUSD paritesi baskılandı. Bunun yanında ABD’de açıklanan ÜFE verisi ise çekirdek bazda beklentileri aşarken, manşet veri beklentilere paralel yükseliş kaydetti.

Teknik açıdan bakıldığında uzun vadeli yükselen kanal içerisinde kalmayı sürdüren GBPUSD paritesi, kısa vadeli düşen kanalı yukarı yönlü kırdıktan sonra 50 birimlik ortalamayı test etti. Üzerinde tutunamayan parite, tekrar alçalan kanal üst bandını test ediyor. Parite tekrar kanal içerisine girebilirse yükselen kanal alt bandını test edebilir. Aksi bir toparlanmada ise ortalama seviyesi önem arz ediyor. Macd göstergesinde sınırlı baskılanma görülüyor.

Destekler: 1.3140 – 1.3050 – 1.2975

Dirençler: 1.3225 – 1.3260 – 1.3365





ÜCRETSİZ DEMO HESAP AÇIN !

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizin sadece sizinle irtibat kurmak için kullanılacak olup kişisel verilerin işlenmesine ilişkin daha detaylı bilgi almak için "Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni" okuyunuz

Online hesap aç